Danas u 11,00 sati u našoj školi upriličen je svečani prijem prvačića.
Njih trideset i troje po prvi put su sjeli u školske klupe predvođeni učiteljicama Suadom Huković (I1) i Edinom Fejzagić  (I-2).  Priredbu u njihovu čast priredili su učenici tek godinu ili dvije stariji od njih. prvacici
Nakon pozdravne riječi direktora Kerima Fejzagića, učiteljice su se obratile roditeljima te prozvale svakog učenika pojedinačno, a potom su se uputili u učionice na svoj prvi čas.prvacici1

prvacici3prvacici2

 Učiteljice su upoznale roditelje sa obavještenjem o svečanom prijemu koji će za prvačiće prirediti načelnik naše općine koje donosimo u cijelosti:

O B A V J E Š T E N J E ZA RODITELJE PRVAČIĆA STAROGRADSKIH OSNOVNIH ŠKOLA

 

Svečani doček prvačića povodom početka nove 2013/2014. školske

  

Načelnik Općine Stari Grad Sarajevo g-din Ibrahim Hadžibajrić svim polaznicima prvih razreda starogradskih osnovnih škola, organizuje svečani prijem dana 04.09.2013.godine (srijeda) sa početkom u 11,00 sati na Trgu Alija Izetbegović. Tom prilikom će svakom prvačiću biti uručen  prigodan poklon.

Poštovani roditelji, pozivamo vas da sa svojim prvačićem prisustvujete ovoj svečanoj manifestaciji upriličenoj u njihovu čast.

 

Napomena: Ukoliko dođe do pogoršanja vremenskih prilika, odnosno kiše, ova manifestacija će se održati u velikoj sali objekta ” C ” Općine Stari Grad Sarajevo, ul. Zelenih beretki br. 4.

 

 

OPĆINA STARI GRAD SARAJEVO